Hemservice- hur fungerar det?

Hemservice kallar vi alla tjänster som vi utför i ditt hem. Det kan vara veckostädning, storstädning, fönsterputsning med mera.

Vi står för allt rengöringsmedel och har med egen utrustning för allt vi utför. 

Vi använder förpreparerade moppar och trasor med rätt doserade rengöringsmedel med antibakteriella funktioner.

Den vanligaste frågan när det gäller hemservice vi får brukar vara hur lång tid det tar. Detta varierar beroende på hur det är möblerat. Hur mycket prydnandssaker det finns. Om det är stora öppna ytor. Om det finns husdjur i hemmet och hur ni vill ha det städat. Man kan själv påverka tidsåtgången genom att plocka undan och ta ut mattor före vi kommer.

När vi kommer och ska utföra en veckostädning för första gången så tar det ofta lite längre tid än vad veckostädning gör sedan om man fortsätter med den löpande. Detta eftersom man blir effektivare när man lär känna hemmet och får rutin.

Det behöver nödvändigtvis inte bli billigare att använda våra tjänster en gång i månaden än vad det blir varannan vecka. Detta beror på hur ofta det städas i övrigt och hur nedsmutsat det är. Givetvis beror det också på vad ni vill ha utfört. Men städar vi en gång i månaden så tar det oftast längre tid än vad det skulle göra om vi kommer varannan vecka.

Önskar ni veckostädning löpande kommer samma servicemedarbetare hem till er varje gång. Det är ingen uppsägningstid på hemservice hos oss utan bara att säga till om man önska slute med hemservice.